Desigual

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK- VÁSÁRLÁS SZABÁLYAI - TERMÉKEK TELEFONON ÉS E-MAILEN VALÓ ÉRTÉKESÍTÉSE

Szolgáltató:

Cégnév: Mágint Pannónia Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: H-1065 Budapest, Révay utca 10.
Adószám: 24235653242
Cégjegyzékszám: 01-09-997052
Bankszámlaszám: 12010635-01379007-00100006
E-mail: desigual@magint.hu
Telefon : +36 30 123 0376

Megrendelő/Vásárló: megrendelést küldő személyek. (továbbiakban: Felhasználó vagy Megrendelő)

Szolgáltató lehetőséget biztosít vásárlóinak a magyarországi Desigual üzletek kínálatából termékeket rendelni telefonon, videohívással vagy e-mail-en keresztül. A megrendelés a desigual@magint.hu e-mail címen vagy a +36 30 123 0376-os telefonszámon a hét minden napján 10 és 19 óra között lehetséges illetve videohívás esetén Viber, WhatApp, Facebook Messenger, Microsoft Teams vagy Zoom alkalmazáson keresztül előre egyeztett időpontban. Ajánlatunk csak a készleten lévő termékekre vonatkozik, melyeket képekkel és árakkal feltüntetett elektronikus katalógusunkban lehet megtekinteni.

Cégünk az ajánlat visszaigazolását elektronikus úton elküldi a vásárlónak. A megrendelés ténylegesen akkor jön létre, amikor a vásárló írásban is elfogadja azt a desigual@magint.hu e-mail címre válaszolva.

A kiszállítás a megrendelés visszaigazolásától számított 2-4 munkanapon belül történik a vásárló magyarországi címére ingyenesen. Fizetni bankkártyával, átutalással, vagy átvételkor a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával lehetséges.

A megrendelt termékeket személyesen is át lehet venni nyitvatartási időben a rendelés véglegesítését követő 5 napon belül a vásárló által kiválasztott budapesti üzleteink bármelyikében (Westend, ÁRKÁD, Arena Mall, Váci utca 12), amennyiben a termék elérhető készletünkön. Erről e-mailben és telefonon fogjuk értesíteni. Kérjük az átvétel napjának kiválasztásakor vegye figyelembe üzleteink nyitvatartását!

A szerződéstől való elállás joga

A szolgáltató a termékek készhezvételétől számított 30 napon belül teszi lehetővé termékei visszaküldését futárral, postai úton vagy személyesen Desigual üzleteinkben (Westend, ÁRKÁD, Arena Mall, Váci utca 12.) A visszavétel feltétele, hogy a termék a belső címkével együtt, eredeti, tökéletes és hordatlan állapotban kerüljön vissza a Szolgáltatóhoz.

A Szolgáltató nem köteles visszatéríteni a termékek vételárát, amennyiben azokat nem a használati útmutató szerint kezelték.

A fürdőruhák és fehérneműk kizárólag eredeti, bontatlan csomagulásukban, érintetlen belső címkékkel valamint bármilyen jellegű, használatra utaló jelek hiányában válthatóak vissza. A maszk higiéniai okból vissza nem szolgáltatható.

A fenti feltételek kiegészítő információk, melyek a fogyasztó jogszabályból eredő jogait nem érintik.

Visszavétel személyesen üzleteinkben (Westend, ÁRKÁD, Arena Mall és Váci utca 12.) Töltse ki a csomagban található visszaküldési nyomtatványt, és a termékekkel együtt vigye be bármely fenti üzletünkbe legkésőbb a kézbesítéstől számított 30 napon belül. Kérjük hozza magával a termékekkel küldött nyugtát is! Üzleteinkben lehetőség van a termék cseréjére vagy a vételár visszaigénylésére.

Visszaküldés futárral vagy postai úton

Amennyiben a vásárló a visszaküldés mellett dönt, annak költsége a vásárlót terheli. A visszaküldésre 30 nap áll rendelkezésre. Kérjük a termék(ek)et az eredeti csomagolásban, a kitöltött visszaküldési nyomtatvánnyal együtt küldje el az alábbi címre:

Desigual üzlet
1052 Budapest
Váci utca 12.

A visszaküldést ebben az esetben írásos formában is meg kell erősíteni a desigual@magint.hu e-mail címen.

A visszaküldött termékek vételárát legkésőbb a visszaérkezést követő 14 napban utaljuk vissza a bankszámlájára. Ezért kérjük feltétlenül töltse ki bankszámla adatait a visszaküldési nyomtatványon.

Visszautaláskor e-mailt küldünk a visszatérítési adatokkal együtt. Amennyiben 14 nap elteltével nem látható számláján az összeg, kérjük, küldje el bankjának azt az e-mailt, amelyet az áruk visszaküldése során kapott tőlünk, hogy gyorsabbá tegye a folyamatot.

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket és a vásárló nem igazolta, hogy azt visszaküldte. A vásárló kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Fogyasztói jogvita

Fogyasztói jogvita esetén, továbbá, ha a panasz elutasításra kerül, a felhasználó az alábbi linken elérhető, a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testülethez fordulhat: https://bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek. A Szolgáltató a fogyasztói jogvita rendezése érdekében igénybe veszi a békéltető testületi eljárást.

A fogyasztó panasszal fordulhat a lakóhelye, vagy tartózkodási helye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz is. A Budapest Főváros Kormányhivatala Fogyasztóvédelmi Főosztály elérhetőségei a következők:

cím: 1051 Budapest, Sas u. 19. III. em.
telefon: (1) 450-2598
e-mail: fogyved_kmf_budapest@bfkh.gov.hu
internetes elérhetőség: https://www.kormanyhivatal.hu/hu/budapest/szervezeti-egyseg/fogyasztovedelmi-foosztaly-2017

Budapest, 2021. április 2.

×

Kapcsolat

 desigual@magint.hu

 +36 30 123 0376